PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT




MUŽSKÁ SÍLA MASCULINE POWER

Od: 19.10.2016 do: 23.10.2016



Program pro muže, na kterém se naučí postupy, jak překonat sexuální potlačení a vybudovat z něj transformující zkušenost zasahující tělo, emoce a duši. Pochopí, jak probudit a posílit svou mužskou sílu. Osvobodí se od stresů a dostanou se dlouhodobě do blaženého stavu. Tantrický trénink Mužská síla Masculine power vyvinul Igor Samotný, aby nabídl současnému muži moderní civilizace alternativu k chaotickému a často destruktivnímu způsobu života.

V rámci tréninku muž na základě vlastního prožitku obnoví vztah ke svému tělu, ke své sexualitě, ke své intimitě. Naučí se techniky práce se svým tělem pro milostný život, naučí se pracovat se životní energií, tvořit hodnoty, které může uplatnit ve sportu, v práci, v partnerském životě… Muž probudí své vědomí, bude nacházet znovu a vědoměji své mužské vlastnosti, jako je - rozhodnost, síla, schopnost bojovat a bránit, které jsou zakódovány hluboko v lidském podvědomí. Muž obnoví své psychické síly, zvláště psychickou sílu, které se říká Vnitřní muž. Naučí se věcně používat svoji mysl, a to tak, aby mysl uměl použít anebo nepoužít v různých životních situacích. Naučí se používat svoji intuici, kreativitu a spontaneitu.

Klíčem k tantrickému tréninku je porozumění intimity jako zvláštního psychického fenoménu, který si chaotický civilizovaný člověk ve strachu odpírá. Muž se naučí identifikovat se se svými strachy a naučí se jim čelit. Naučí se poznávat sebe, jaké má potřeby, po čem ve skutečnosti touží. Skrze sebe a své vlastní potřeby může být pravdivý v partnerském vztahu. Pomocí tantry a meditace porozumí ženě, jejímu prožitkovému světu a ženské sexualitě.

Během tréninku má muž příležitost zjistit, že city, pocity, prožitky a vůbec citový způsob života jako takový ho neoslabuje, ale naopak jej dělá silným, lidským a charismatickým. Muž se naučí poznat své emoce a jak je svým osobitým způsobem vyjadřovat.

Metody:
- Tantrické meditace, meditace Vigyan Bhayrav Tantry, oshovy meditace, tantrická joga a její asány, tantrické rituály, přechodové rituály, šamanské tranzovní techniky, prožitkové techniky, dechové seance, pránické léčení, cvičení mysli a těla, rolový trénink, prožívání archetypálních situací, mimosmyslová komunikace, sdílení, sebevyjádření, dotekové terapie, masáže, tantrické masáže, hara masáže, masáže na centrování osobnosti



Vede: Igor Samotný a Libor Soukup

Příspěvek (zahrnuje program,ubytování,stravu): 5.480,-Kč, záloha 1.500,-Kč

Místo konání: Meditační centrum Lažánky, Lažánky 133, 664 71 Veverská Bitýška

Přihlášky: Přihlašovací formulář - PROKLIK
nebo ( napište jméno, příjmení, název akce, datum a email)
sms 00420 608708996
nebo email: info@sugama.cz


Několik fotek z akcí Mužské síly naleznete zde:
Facebook Mužská síla


Kontakt: Osho Sugama Meditation Center, Lažánky 7, 664 71 Veverská Bitýška
info@sugama.cz, 00420 608 708 996, www.sugama.cz, www.tantra-joga.cz


PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT