PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT




ZASVĚCENÍ DO KUNDALINI ENERGIE

Od: 01.07.2016 do: 10.07.2016



Letní tantrický trénink pro muže, ženy, jednotlivce, páry. Během tréninku zažijeme nádherné intimní osvobození.

Tantrický trénink je zaměřený na podstatu člověka a života. Na hluboké sdílení intimního meditačního stavu. Užijeme si sestavu Kundalini jogy pro omlazení, techniky pránického léčení. Poznáme tajné emoční body mužského a ženského těla. Budeme obohaceni do našeho citového a milostného života. Tantrický trénink je určen pro všechny - jednotlivce i partnery, muže i ženy. Naše zaměření -tantrický trénink pro omlazení, - kvalitu milostného života, - probuzení emocionálního a citového prožívání - umění probudit zdroj Kundalini energie - obnovování a prožívání základních instinktů - uvolnění a porozumění svým potřebám - odstraňování sexuálního potlačení, skrytých strachů a emocionálních bolestí Oslabená životní (pudová) energie nás blokuje od základu - naši živost, vitálnost, zdraví, vnímání těla... Bere sílu pro vývoj, růst a transformaci. Přijetí, prožití a pochopení základní pudové energie ozdravuje tělo, odbourává stresy, celkově nás posiluje na všech úrovních. Dává nám palivo pro tvoření, pro lásku, pro otevření se božskému principu. Program Prožitkové programy, Oshovy meditace, tantrické meditace a ošetření, techniky individuální, párové a skupinové, ošetření těla, emocí a mysli, jemné prožitkové masáže, intimní techniky, práce s Kundalini energií, smyslové vnímání a emocionální prožívání. Tento tantrický trénink je zaměřen na obnovení zdroje životní energie, která bývá označována jako sexuální energie. Oslabená životní (pudová) energie nás blokuje od základu - naši živost, vitálnost, zdraví, vnímání těla. Bere sílu pro vývoj, růst a transformaci. Laskavou meditativní cestou prožijeme svoji pudovou energii, prožitkem ji budeme poznávat, obnovovat. Důsledkem takového poznávání bude vědomý život a jeho větší kvalita. Tantra uznává život jako největší hodnotu. Poroste kvalita milostného života. Probouzením emocionálního a citového prožívání roste schopnost intimního vnímání. Trénink povzbuzuje lidskost, blízkost, citlivost mezi lidmi, partnery, blízkými osobami.

Častým problémem u současného „moderního“ člověka bývá potlačená sexuální energie. Sexualita je různými náboženskými ideologiemi považována za něco nečistého a nelidského. Stopy takového postoje jsou stále zaznamenatelné u většiny lidí v podobě nepřirozeného chování v intimním a milostném životě.

Dalším zdrojem sexuálního potlačení je přehnaná pozornost materiálnímu životu, člověk je velmi stresován a nemá nemá schopnost věnovat si čas sám sobě.

Současný člověk má často potlačené životní potřeby. Neví přesně, co chce a po čem touží, nebo jsou tyto potřeby a tužby nejasné a nejisté. Tento trénink pomáhá uvědomit si své potřeby a tyto potřeby uspokojovat.


Vede: Igor Samotný, Alice Nováková

Příspěvek (zahrnuje program,ubytování,stravu): 8 980,-Kč
záloha 2 000,- Kč
Storno je ve výši zálohy

Místo konání: Meditační centrum Lažánky, Lažánky 133, 664 71 Veverská Bítýška


Přihlášky: Přihlašovací formulář - PROKLIK
nebo ( napište jméno, příjmení, název akce, datum a email)
sms 00420 608708996
nebo email: info@sugama.cz


Kontakt: info@sugama.cz, 608 708 996
www.sugama.cz, www.tantra-joga.cz
Osho Sugama Meditation Center, Lažánky 7, 664 71 Veverská Bitýška


PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT