PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT




CELOTĚLOVÝ ENERGETICKÝ ORGASMUS S ANDREW BARNESEM

Od: 11.08.2015 do: 16.08.2015



Tantra retreat pro ženy s Andrew Barnesem, Orgasmic Breath, Tantric Body De-armouring and Full body Energy Orgasm. Andrew je celosvětově uznávaný bodyworker...

Andrew je celosvětově uznávaný bodyworker se zaměřením na Celotělový energetický orgasmus a práci se sexuální energií, troufám si tvrdit, samotná špička v oboru. Osobně se na workshop velmi těším, jeho obsah bude zaměřen především aby obohatil přímo ženy speciálně ze škol Mohendžodáro. Bude šitý na míru skupině, přeji si, aby se kursu účastnily především ženy z Mohendžodáro , kterým přednostně a jako první tento kurs nabízím.

Neváhejte, pokud si přejete poznat a na vlastní kůži vyzkoušet práci předního světového bodyworkera.

Odložení brnění a tanec orgasmické energie:
Tantra retreat pro ženy s Andrewem Barnesem

Naší přirozenou podstatou je stav blaženosti, radosti, lásky, síly a rozkvětu. Co však stojí v cestě našemu spojení se s tímto stavem, je naše dřívější zkušenost, vše negativní, co jsme prožily. Nechceme být opět zraňovány, chráníme se… a tak se ale i vyhýbáme tomuto přirozenému stavu. Tyto obranné mechanismy pak vytvářejí jakési energetické, emoční a fyzické brnění.

Jsi připravena se osvobodit z tohoto brnění? Přeješ si transformovat vše, co Ti brání, abys žila ve svém životě to, co po čem hluboce toužíš?

Jsi připravena zažít mnohem větší naplnění, ať už se týká práce, vztahů nebo sexuality?

Nechej se unést taneční meditací Orgasmic Breath („Orgasmický dech“), abys pocítila svou energii a pročistila jakoukoli její stagnaci, která překáží volnému proudu Tvé tvůrčí životní energie. Poznej tantrické techniky Body De-armouring („Odložení tělesného brnění“) a Full Body Energy Orgasm („Celotělový energetický orgasmus“), které jsou schopny rozpustit přetrvávající dysfunkční programy na úrovni fyzického i energetického těla. Necháš pak energii, aby volně proudila celým Tvým tělem.
Věnuj s námi pozornost dynamice mužství a ženství – je jak uvnitř Tebe sama, tak i v partnerství. Jak se projevuje nezralá a jak zralá? Podíváme se, jak ji můžeme nechat uzrát, aby našim vztahům vládla harmonie.
Začleň do svého života tantrická cvičení, která pomáhají kultivovat proud extatické energie ve fyzickém i jemnohmotném těle. Podpoří v tom, abys otevřela brány své sexuální energie a navýšila své vědomí.
Překonej omezení „malého já“ (ega) a dotkni se v sobě tvůrčího potenciálu, který je hlubší a mocnější, než by sis kdy dovedla představit. Podpoř samu sebe, aby se tento tvůrčí potenciál projevil ve Tvých vztazích, partnerství, tvořivosti… ve Tvém životním poslání a sexualitě.

Tím, že se znovu spojíme se svým vnitřním cítěním, začneme i v každodenním životě zažívat čím dál častější stavy meditace a intuitivního vědění. Náš intimní život se prohloubí a rovněž naše vztahy přestanou být povrchními. Máme příležitost je transformovat a poznat, že celým svým tělem můžeme zažívat stav blaženosti. A máme tak i příležitost objevit, co je to to, po čem ve svém životě jako celku toužíme nejvíce.

Pětapůldenní retreat s Andrewem Barnesem bude intenzivní, zážitkový a zábavný. Je určen jak všem ženám, které zajímá rozvoj sebe sama, tak terapeutkám, lékařkám či poradkyním v oblasti zdraví a wellness, které si přejí nabýt nové dovednosti.
Čeká nás osobní zkušenost tantrické transformační alchymie, jež je pro Tebe pozvánkou, abys rozšířila své vědomí na všech úrovních – těla, mysli, emocí i duše.



Vede: Andrew Barnes Austrálie


Příspěvek (zahrnuje program,ubytování,stravu): 13.500,-Kč Záloha: 6000 Kč


Storno podmínky: Storno ve výši zálohy


Místo konání: Meditační centrum Lažánky, Lažánky 133, 664 71 Veverská Bitýška


Přihlášky: Přihlašovací formulář - PROKLIK
nebo( napište jméno, příjmení, název akce, datum a email)
sms 00420 608708996 nebo email: info@sugama.cz


Kontakt: Osho Sugama Meditation Center, Lažánky 7, 664 71 Veverská Bitýška
info@sugama.cz, 00420 608 708 996, www.sugama.cz, www.tantra-joga.cz



PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT