PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT




UMĚNÍ TANTRICKÉHO PROŽITKU

Od: 13.11.2014 do: 10.05.2015


Tantrický trénink zaměřený na transformační schopnost intimního prožívání.
Tento trénink může absolvovat začátečník i pokročilý, jednotlivec i pár.
Tři velká témata intimního prožívání: 1) Vědomý orgasmus 2) Otevření srdce, přijetí vášní, sexuálních projevů, temných představ a snů 3) Omlazování organismu, omlazování těla, mysli a ducha


1) Vědomý orgasmus

Zaměříme se na vědomou práci se sexuální energií. Ponoříme se do pudové alchymie, do dávného umění stimulovat nervový systém, aby fyzické tělo produkovalo hormony a přijímalo energetické vzruchy. Budeme uvolňovat mysl a pracovat s emočním vyjádření tak, aby člověk orgasticky prožíval všechny podněty.

Otevřeme a poléčíme pramen Kundalini energie, podpoříme její tok a frekvenci, takže se probudí pudová sexualita, která v sobě nese potenciál trasformace ve vědomí a lásku.

Transforamce sexuality v lásku je nádherná vize, ale není uskutečnitelná pokud člověk neprozkoumá a neprožije pudovou sexualitu. Pudová sexualita má mnoho vrstev a ty nejhlubší jsou před námi dobře ukryty.

Tantrické meditace jsou velmi senzitivní a dokáží zprostředkovat stav, ve kterém má vědomí člověka kontakt s těmito pudy.



2) Otevření srdce, přijetí vášní, sexuálních projevů, temných představ a snů

Energie srdce má schopnost přijmout a uvolnit potlačenou sexualitu. Uvolníme temné destruktivní síly, díky tomu se tyto temné destrutivní síly změní v tvořivé a laskavé.
Otevřeme se přijetí zdánlivě pokleslých projevů sexulity a Jejich přožitím se osvobodíme od závislosti, žárlivosti a nevědomých mainpulací, které se ve vztahu projevují.

Sílou citu a intimního prožívání budeme deprogramovat žárlivost, nevědomou manipulaci a strach ze sexuality.



3) Omlazování organismu, omlazování těla, mysli a ducha

Intimní prožívání se dotýká tajemství života, jednotlivé buňky potřebují energetický pokrm, řídicí systémy člověka potřebují „mystický zážitek“. Jednoduše řečeno, člověku dělají dobře přesahující zážitky, změněné stavy vědomí.

Budeme dělat techniky tantrické jógy a tantry, které jsou určeny k omlazování



Jaké budeme dělat formy programu:

Využijeme všechny formy, tradiční rituál, umění posvátného dechu, tantrické meditace, techniky změněného vědomí, prožitkové hry, umělecké postupy, masáže, intimní techniky, ošetřování těla i mysli a ducha. Použijeme moderní prvky transformační psychologie i starodávnou práci s vědomím.




Vede: Igor Samotný a Alice Nováková

Termíny: 13. – 17. listopadu 2014 (čtvrtek až pondělí), 14. – 18. ledna 2015 (středa až neděle)
18. – 22. Březen 2015 (středa až neděle), 6. – 10. Květen 2015 (středa až neděle)

Příspěvek (zahrnuje program,ubytování,stravu): 13.980,- Kč, při zaplacení zálohy 3.000,- Kč a doplatku na prvním setkání

Placení průběžně: Záloha 3.000,- Kč, první setkání 4.000,- Kč, druhé setkání 4.000,- Kč, třetí setkání 4.000,- Kč, čtvrté setkání 1.000,- Kč

Storno: 3.000,- Kč do zahájení tréninku, během tréninku je to 100%, jedno setkání je možné nahradit na obdobném našem programu

Místo konání: Meditační centrum Lažánky, Lažánky 133, 664 71 Veverská Bítýška



Přihlášky: Přihlašovací formulář - PROKLIK
nebo ( napište jméno, příjmení, název akce, datum a email)
sms 00420 608708996
nebo email: info@sugama.cz

Kontakt: info@sugama.cz, 608 708 996
www.sugama.cz, www.tantra-joga.cz, www.tantra-joga.eu
Osho Sugama Meditation Center, Lažánky 7, 664 71 Veverská Bitýška


PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT