PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT




ANTISTRESOVÁ NO MIND TERAPIE - Certifikovaný pobytový trénink

Od: 04.07.2014 do: 10.07.2014


Staňte se profesionálním terapeutem pro kvalitní způsob života. Během jednoho pobytu prožijete a získáte certifikaci a licenci pro tři No mind terapie: Antistresová No mind terapie, Osho No mind terapie, Osho therapist training No mind uvolnění chronického napětí v těle. Kvalifikujte se pro nový perspektivní obor,naučte se účinné know-how. Poprvé v České republice.



Antistresová No mind terapie


Společnost je čím dál více pod vlivem chronického stresu. Používáním nových informací, technologií, počítačů, internetu, mobilů jsme získali nové schopnosti a dříve netušené možnosti. Za to všechno jsme nuceni draze zaplatit. Jenom za posledních deset let se náš život radikálně změnil. Tempo změn neustále narůstá. Moderní člověk je vystaven stále většímu psychickému a fyzickému tlaku.

Nevyhnutelně se dějí a budou dít následující dvě věci: a) Jsme a budeme pod stále větším psychickým tlakem, se kterým se stále obtížněji budeme vyrovnávat. Tento psychický tlak má a stále více bude mít dopad na naše tělesné zdraví. Vznikají a stále více budou vznikat nové choroby, které budou obtížně léčitelné.
Následkem chronického stresu a chronického stavu v těle jsou a budou tyto choroby těla i ducha těžko diagnostikovatelné. Samozřejmě, že dlouhodobý stres má dopad na schopnosti člověka, na jeho talent a dovednosti. Na jeho schopnost se uživit. Jednoduše se dá říci, že člověk nemá a ještě více nebude mít na nic čas. Nemá a nebude mít čas na sebe, na důležité věci, na zásadní rozhodnutí.

b) V daleko větší míře než dříve budou vznikat nové obory, postupy, metody, jak se s tím vyrovnat. Tyto nové obory nabízejí obrovské možnosti. Máme šanci něco nového poznat, zajistit si smysluplné podnikání nebo se rekvalifikovat. Samozřejmě, že máme příležitost získat nástroje pro kontrolu stresu v našem životě.



Současné metody


V současnosti neexistují účinné antistresové techniky. Stres je kontrolován lidskou myslí. Člověk se v celém školství vyvíjí hlavně intelektuálně. Lidstvo vsadilo vše na intelekt.

Základní problém je, že se stresu není možné zbavit pomocí lidské mysli. Poškozený vystresovaný nástroj nemůže léčit sám sebe. Tento fakt je známý.

Psychologické postupy dokážou mírnit stres. Člověk pochopí sice příčinu, ale neumí ji odstranit. Všechny metody pracující s takzvanou kontrolou mysli pomocí vizualizací jsou čím dál více nepoužitelné. Mysl stresuje sebe sama.

Antistresové přístroje se snaží pomocí různých rytmů ovlivnit bioelektrické procesy na základě slabého elektromagnetického pole mozku. Výsledkem bývá zpravidla vnější efekt. Proces nemůže být vědomě antistresový. Stroj nemůže nahradit lidské vědomí.

Zážitkové terapie jsou novým oborem, který skutečně někam vede. Nicméně zasahuje jenom povrchní vrstvu člověka, neboť nemocná mysl blokuje schopnost něco zažívat.



Antistresová No mind terapie


Igor Samotný vyvinul terapii, která uvolňuje mysl a osvobozuje tělo od stresů. Následně harmonizuje pravou a levou hemisféru člověka, mysl a tělo a energeticky srovnává pravou a levou část těla.

Terapie vychází z japonských zenových tréninků, z práce Bhagawana Sri Rajneeshe a jeho meditačních terapií, z pránické léčby, z jógy a ajurvédy, z arteterapií a postupů alternativního umění. Jedná se o 21 lekcí, které kombinují cvičení, dotek a sebevyjádření. Těchto 21 lekcí vytvoří terapii, která je hluboko anti stresující a všestranně harmonizující.

Má dvě verze
a) Domácí terapie, člověk léčí sebe sama, zbavuje se hlubokých stresů a obnovuje tok životní síly

b) Individuální nebo skupinová terapie druhých osob. Člověk pomáhá druhým lidem.

Program je chráněn autorským zákonem.



Osho No mind terapie
Osho therapist training


Unikátní Oshova No mind terapie. Staňte se Osho terapeutem. Program je chráněn ochrannou známkou Osho. Tradiční trénink skrze aktivní meditace vede k hluboké transformaci člověka. Poprvé se objevil v sedmdesátých létech minulého století. Od té doby se stal účinným nástrojem pro porozumění sebe sama a rozvinutí své ho talentu.



No mind uvolnění chronického napětí v těle


Jedná se o kombinaci No mind techniky a cvičení se svalovým napětím. Tato terapie umožňuje osvobodit tělo od napětí a následně podat lepší sportovní výkon. Každý amatérský nebo profesionální trenér ocení tuto terapii. Stejně tak tato terapie najde uplatnění při tanečním nebo pohybovém umění nebo všude, kde se pracuje s talentem našeho těla. Terapie je produktem zahraniční praxe Igora Samotného v oblasti arteterapie a práce s uměleckým talentem. Trénink je chráněn autorským zákonem.



Certifikace a licence


Absolvováním tréninku získáte trvalé bezplatné právo užívat zmíněné terapie pro práci se sebou.
Dále absolvováním získáváte zdarma také licenci pro individuální práci s druhým člověkem. Tato licence je na jeden rok a v případě dodržení podmínek (licence chrání kvalitu a dobré jméno) je bezplatně prodlužována.




Vede: Igor Samotný


Příspěvek (zahrnuje program,ubytování,stravu): 12.980,-Kč Záloha: 3000 Kč, doplatek do 20. června 2014.
Přizaplacení celé částky s přihláškou je příspěvek ve výši: 11.980,- Kč


Storno podmínky: Storno ve výši zálohy do 20. června 2014, po 20. červnu 2014 je storno 100 % z uvedené částky.
Není možné storno řešit náhradní účastí.


Místo konání: Meditační centrum Lažánky, Lažánky 133, 664 71 Veverská Bitýška


Přihlášky: Přihlašovací formulář - PROKLIK
nebo( napište jméno, příjmení, název akce, datum a email)
sms 00420 608708996 nebo email: info@sugama.cz
nebo přes www.nomind.cz


Kontakt: Osho Sugama Meditation Center, Lažánky 7, 664 71 Veverská Bitýška
info@sugama.cz, 00420 608 708 996, www.sugama.cz, www.tantra-joga.cz, www.tantra-joga.eu



PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT