PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT




UMĚNÍ INTIMNÍHO DOTEKU A EMOCIONÁLNÍ OŠETŘENÍ TĚLA OBSAZENO!

Od: 11.07.2014 do: 20.07.2014


Tantrický trénink pro všechny, kteří chtějí získat jedinečné dovednosti v oblasti milostného, intimního a sexuálního života.
Tento trénink je určen pro jednotlivce i partnery.
OBSAZENO!
Chcete-li rozpustit laskavou formou strachy, emocionální bloky a nejistoty, chcete-li se otevřít intimitě a rozpustit pocit ohrožení, tak je tento trénink právě pro Vás.
Trénink Vám také umožní získat dovednosti pro profesionální tantrické ošetření jako individuální službu.

Během tréninku získáte schopnosti, kterými si můžete doslova získat lásku a intimní pozornost partnera. Naučíte se ponořit do intimity - toto vytváří hluboký kontakt mezi mužem a ženou.
Trénink je zaměřen na umění dotyku, na jemné léčebné masáže a na intimní masáže. Zažijete dechové tantrické techniky, které transformují Kundalini energii. Čekají Vás také prožitkové extatické stavy, které kultivují pudový orgasmus. Vyzkoušíte si umění polohování, které umožňuje hlubokou relaxaci. Naučíte se, jak připravit duševní a tělesný stav pro intimní a milostný prožitek. Objevíte, jak se dotknout mužského nebo ženského těla, aby jste jej uvolnili, ošetřili jej, probudili v něm energii nebo poléčili emocionální záznamy.

Ukazuje se, že muži i ženy potřebují objevovat tajemství, které skrývá božské tělo člověka. Milování a sexualita je v dnešní době velmi omezená na tělesnou nebo pudovou stránku. Tréninkem účastníci objeví schopnosti a možnosti hlubokého prožívání, emocionálního sdílení a duševního propojení. Budou rozvíjet umění poléčit mysl, ducha a tělo, probudit sexualitu a transformovat sexuální energii v lásku a vědomí.

Vede: Prem Agni a Deva Tantra
Příspěvek (zahrnuje program,ubytování,stravu): 6 980,-Kč - při platbě zálohy 2 000,- Kč/ 7 980,-Kč - platba celé částky na místě
Storno je ve výši zálohy
Místo konání: Meditační centrum Lažánky, Lažánky 133, 664 71 Veverská Bítýška


Přihlášky: Přihlašovací formulář - PROKLIK
nebo ( napište jméno, příjmení, název akce, datum a email)
sms 00420 608708996
nebo email: info@sugama.cz


Kontakt: info@sugama.cz, 608 708 996
www.sugama.cz, www.tantra-joga.cz, www.tantra-joga.eu
Osho Sugama Meditation Center, Lažánky 7, 664 71 Veverská Bitýška


PŘIHLÁSIT NA KURS SE MŮŽETE ZDE POMOCÍ FORMULÁŘE - PROKLIKNOUT