Co lze ještě zažít na tantře pro ženy?


Společně v chráněné skupině podpoříme ženu léčitelku, ženu šamanku, ženu jako láskyplnou matku, jako vášnivou milenku.


Budeme se snažit proniknout skrze jednotlivé archetypy ženy, které ukrývá každá z nás. Společně v chráněné skupině podpoříme ženu léčitelku, ženu šamanku, ženu jako láskyplnou matku, jako vášnivou milenku, jako stabilní dlouhodobou partnerku, ženu jako moudrou rádkyni muži. Velikou výhodou této skupiny je, že se ženy po určitý čas setkávají pouze se ženami. V láskyplném prostředí meditace a tantrických dechových technik může odpadnout mnoho negativních nánosů.

Často totiž podvědomě soupeříme o pozornost muže, necháváme se ovlivňovat jejich názory, jejich pozorností. Tento významný prvek ve skupině odpadá. Vždyť co daleko silněji a významněji v životě prožíváme? Je to láska k ženě jako k sestře? Jako k jiné, stejně krásné, blankytné bytosti? Anebo nás sužuje žárlivost, strach, porovnávání se, soutěžení? Zkusíme se hlouběji podívat, co se skrývá za těmito reakcemi a poodhalením tajemství jim necháme trochu ulevit, odplout nebo i třeba zmizet.

Pokud bude konstelace příznivá, nastane po určité době setkání s mužskou skupinou. Budeme mít možnost pozorovat vlastní sílu, která se v nás zrodila a která se zrodila z jinu, z ženství, z něhy.


www.pranama.blog.cz/