Rozdělení masáží


Tantrická masáž. Masáž je nejpřirozenější způsob, jak se přiblížit druhému člověku. Jak rozvinout erotickou kreativitu a naladit se tělesně na partnera. Je to nejprostší způsob jak uvolnit tělo a zároveň navodit hluboký vztah k druhému člověku.
V tantře platí, že žádný chrám není posvátnější, než chrám těla.


Lehká, smyslná a dobře zvládnutá masáž zaujímá v umění milovat významné místo.

V tantře rozlišujeme tři druhy masáže. Tělesnou -dotykovou,dechovou a smyslnou masáž celým tělem.

Tělesná masáž má několik úrovní.

Chodidla a ruce Ruce a nohy představují vnější zakončení těla. Se všemi důležitými životními orgány, se všemi žlázami lze navázat spojení skrze masáž rukou a nohou. Ruce a nohy jsou považovány za mikrokosmos těla, a lze jich využít ke spojení s vnitřní části těla. Milenci se objevují a spojují skrze spojení rukou a nohou.

V dávných dobách bývalo hnětení rukou a nohou způsobem jak navodit náladu a atmosféru, jak se znovu přiblížit známému člověku, představte si rituál masáže místo televizního seriálu. Možná by i starý, zašlý vztah našel a oživil svou erotickou kreativitu a náboj.

Pravidelné masáže pomáhají krevnímu oběhu a zbavují tělo toxických látek.

Palec u nohy je meridiánem spojen s hlavou. Masáž palců u nohou má erotický povzbuzující účinek, důkladné hnetení a péče obou palců zároveň. Je dobré věnovat se zakončení meridiánů okolo nehtového lůžka, masáž podporuje tvorbu slin a uvolnování hormonů do těla.

Oblast paty vede k pohlavní pleteni. Masáž prokrvuje vnitřní pohlavní orgány a zvyšuje aktivitu v těchto místech.

Nejkrásnější zážitek je vzájemné spojení středů plošek noh u milování. Skrze střed nohy vytéká hlavní energie ven. Při milování je vhodné spojit se vzájemně rukama a nohama, tak aby se vždy plosky dotýkaly-ruka-ruka, ruka-noha, noha-noha.

Umocní to vzájemné vyměňování a proudění.