REBEL


První rok se zde setkávám s uhlazenými osobnostmi se striktními názory na život. Dokonce i ti největší rebelové, kteří se ve vlastním životě považují za rebely a živly, se zatím s opravdovým rebelstvím nesetkali.


Můžeme říct, že mnozí vstupují a přicházejí do Lažánek a do Tantrické školy jako uhlazené nevědomé osobnosti.

Právě tento přemrštěný standart, který se v dnešní společnosti uznává a vyzdvihuje. Ovlivňuje nás dokud vedeme rutinní život, život bez života, bez opravdového významu.

Tímto odumírá i vlastní intuice a radostné, smyslupné a divoké bytí.

Potom musíme něco udělat, vstoupit do temného lesa a hledat strašidelnou ženu.

To se velice často děje na Tantrické škole. První rok se zde setkávám s uhlazenými osobnostmi se striktními názory na život. Dokonce i ti největší rebelové, kteří se ve vlastním životě považují za rebely a živly, se zatím s opravdovým rebelstvím nesetkali.

Dokud neprošli několika lety nástrah a pastí Tantrické školy a Lažánek jako takovými.

Do určité doby vedeme spořádaný, nevědomý život uhlazené, nevědomé persony. Abychom mohli spatřit divokou a tvořivou sílu v nás, musíme získat přístup k nesčetnému množství tváří a povah, které skrývá podsvětí každé duše.

A vstoupit do bran Tantrické školy znamená vstoupit do podsvětí duše a do jejího objevování. Ovšem stejně jako Cháron neprošel říši mrtvých za jeden den, ani my neobjevíme škálu pocitů za týden. A znovu dalekou oklikou se vracím k dlouhodobosti a systematičnosti!!!